Om LEGO sets te kunnen huren bij legotheek de kempen dien je eerst lid te worden. Dit kan al voor maar €15 voor een heel jaar! Bestaat je gezin uit meer dan 2 bouwers dan hebben we een lidmaatschap ‘groot’ voor €25 per jaar.

Daarna kun je zoveel als je wilt sets komen huren. De kleinste setjes kosten €0,50 per week en de allergrootste sets kosten €7 per week met een maximum van 3 weken.

Ivm alle maatregelen rondom het coronavirus werken we tot nader order met een reserveringssysteem dat als volgt werkt:

  1. Kies de set die je wil lenen hier

Wil je graag een specifieke set huren in een vakantie laat het ons dan uiterlijk 2 weken van te voren weten, liefst een top 3 dan maken wij een indeling zodat iedereen een set van zijn/ haar keuze kan bouwen.

2. Geef dit/deze setnummer(s) en je voorkeurstijd (graag een blok van minimaal een uur) door via de mail, legotheekdekempen@gmail.com

De beschikbare tijden zijn:

  • Dinsdag 13.00 tot 17.30
  • Dinsdag 19.00 tot 21.00
  • Zaterdag 10.00 tot 12.00

Ieder kwartier kan er een afspraak gemaakt worden.

  1. In de bevestigingsmail krijg je een tijdslot van een kwartier om op te halen/terug te brengen. Je wordt ook in dit tijdslot verwacht.
  2. Betaling, Onze voorkeur gaat uit naar de aanschaf van huurtegoed voor de betaling van de te huren sets echter is per keer betalen ook mogelijk. We vragen om alle betalingen via een betaalverzoek te voldoen.

Aanbieding: bij aanschaf van een huurtegoed vanaf €25 krijg je 10% extra huurtegoed.

  1. Wanneer je de set terug wilt brengen. (Afgebroken en gecontroleerd) stuur je wederom een bericht met een voorkeurstijd voor inleveren.
  2. Wij sturen je het tijdslot waarin je kunt inleveren. Lever de set in in het krat in de hal. 

Hierdoor is contactloos lenen van de sets mogelijk. Wij zullen zorgen voor 72 uur tussen het verhuren van een zelfde set. Op die manier kunnen jullie toch bouwen!

Mocht je vragen hebben over onze manier van werken, kun je contact opnemen.