Donaties

Lego doneren

Heb je sets of een leuke verzameling LEGO, ook als alles door elkaar ligt, die je aan ons zou willen schenken dan zijn wij hier erg blij mee!

Wat doen wij met een donatie?

Na een schoonmaakbeurt en veel uitzoeken proberen we zoveel mogelijk sets compleet te maken, allemaal door onze enthousiaste vrijwilligers.

Gaan we ten eerste natuurlijk alle sets die we nog niet hebben toevoegen aan de collectie. Staat de set al in de legotheek maar is die set privebezit? (deze sets zijn in bruikleen gegeven door oa het bestuur) Dan vervangen we de set. Dit zodat een steeds groter deel van de collectie bezit is van stichting legotheek de kempen.

Is de set dubbel? Een deel van de dubbele sets gaat wel in de legotheek omdat hier veel vraag naar is. Ook gebruiken we sets en losse onderdelen voor andere projecten waar we mee bezig zijn.

Is een set er meer dan genoeg of echt niet geschikt voor al deze opties? In het uiterste geval bieden we de sets te koop aan tijdens onze legobeurs. Met de opbrengst schaffen we dan een set aan van onze wensenlijst.

Met alle LEGO, altijd help je mee om de legotheek te laten groeien met een nog mooier aanbod!

Helpt u mee om legotheek de kempen tot een nog groter succes te maken?

Neem contact op!